Футболистите на Берое и НПО „От Любов към България“ организират прекрасен Великденски празник за деца, лишени от родителски грижи, информира Beroe.bg.

На 9 април 2015 г. от 14:30 часа играчите на тима от "А" група ще бъдат в Дома за деца и младежи, лишени от родителски грижи „Мария Терезия“. На Велики Четвъртък, съгласно традицията, футболистите и децата от дома ще боядисват великденски яйца. След това е организиран и празничен обяд, който ще бъде последван от игри и забава в дворното пространство на дома. С посещението и ангажираността си, играчите на „Берое“ ще зарадват 65 деца, лишени от родителски грижи.

За кампанията ще бъдат необходими хранителни продукти и всеки, който има желание да се включи и да сподели трапезата си с децата, може да получи повече информация във фейсбук страницата на НПО „От любов към България“ и от президента на фондацията Ивелина Павлова на телефон: 0897849842 или на e-mail: [email protected].

„Благодарим безкрайно на ПФК „Берое“, както и на всички доброволци и дарители за големите им сърца и факта, че за пореден път не остават безучастни към събитията за деца в неравностойно положение. Желаем топъл Великден на всички!“, сподели Павлова пред Beroe.bg.

Това е поредната социална инициатива на старозагорския клуб. Както е известно, по Коледа 2014 г. клубът, футболистите, заедно с Община Стара Загора и СНЦ „Национален фен клуб Берое – Стара Загора“ организираха благотворителен турнир в полза на ДДЛРГ „Мария Терезия“.

ДДЛРГ „Мария Терезия“ се намира на адрес:
гр. Стара Загора
ул. „Розова долина“ 2