Доста селски се държали футболистите на Берое спрямо най-добрата ни лекоатлетка Ивет Лалова. Играчите изненадващо се появили в петък на възстановителна тренировка на градския стадион, предвождани от помощник-треньора Левон Абкарян. Те заварили на стадиона най-добрата ни спринтьорка Ивет Лалова и тя веднага станала обект на дюдюкания и многозначителни реплики, съобщава „24 часа”. "Свикнала съм. Футболисти", лаконично коментирала Ивет, която приключила заниманието си минути след появата на футболистите.

Ивет е в Стара Загора за участие в Балканиадата по лека атлетика. Минаващите за хит в "А" група играчи след това показали още "висока" култура. Те започнали да целят с топки атлетите, които въртяли обиколки на пистата. Поведението на ритнитопковците сериозно смути представители на 12 държави.

Според местните Берое никога не е правил възстановителна тренировка на централния терен, а винаги е бил използват резервния. В крайна сметка тренировката им приключила и те се прибрали в съблекалнята, а атлетите продължили заниманията си.