Tри агнета обещава да заколи в чест на голмайстора си президентът на Партизан (Червен бряг) Ангел Стоянов. Те ще бъдат като дар за всеки, който се разпише във вратата на Левски в сряда в срещата от 1/16-финалите за Купата на България. Двубоят ще се играе на терена на третодивизионния тим в Червен бряг от 14:30 часа и ще бъде излъчван по Диема Спорт.

От ръководството на Партизан мечтаят Левски да бъде отстранен на техния стадион, като Стоянов дори прогнозира победа с 2:1. "Вярваме. Ние винаги вярваме! Трудно, много трудно ще е, но… вярата си е вяра!", коментира президентът в телевизионно интервю.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Един от играчите - Калоян Тодоров, пък обеща да повози на трактора си Валери Божинов, като го разведе из масивите на плевенското село Вълчитрън, където халфът на Партизан се занимава със земеделие.

Футболистите на Партизан смятат, че има поне едно нещо, с което превъзхождат тези от именития си съперник – и това са софрите. „Ние си имаме стратегия: преди всеки мач до 5 сутринта сме на маса и после на мач. Излизаме доста концентрирани, между другото", разказа Митко Красимиров. "В Червен бряг ще се играе за литър кръв и за метър кожа!", добави играчът на Партизан.

Ясно кога стартират Левски, ЦСКА и Лудогорец за Купата