Здрав секс между футболисти и учителка по английски език в руския Зенит излезе на бял свят. Любопитната история е описана в автобиографията на бившия холандски футболист на тима Фернандо Риксен.

По времето на треньора Дик Адвокаат се била събрала доста интернационална смес от играчи. Имало футболисти от Чехия, Унгария, Белгия, Корея, Норвегия, Холандия и Русия. За да облекчи общуването, Адвокаат решава, че е най-лесно всички да научат английски, тъй като руският ще им бъде по-труден. Футболистите първоначално се мръщят, че трябва да ходят на курсове два пъти седмично, но в един момент започват да настояват всеки ден да имат уроци.

Оказало се, че учителката по английски е млада и красива, а фигурата й била потресаваща. На всичкото отгоре тя обичала да се забавлява с футболисти. Всяка седмица си избирала един и преспивала с него. До ушите на Адвокаат достигнала информацията за това и той я изгонил, а след това сам избрал преподавател мъж. Смяната на педагожката веднага се отразила негативно на интереса към уроците по английски език.