Една от звездите във френската Лига 1 и халф на Бордо Юнус Санкаре пожела да подобри външния си вид, присаждайки си брада, но за негова зла участ си изпати и ще бъде извън терените в следващите седмици заради усложнения след процедурата.

От лондонската клиника "Уимпол" твърдят, че възможните странични ефекти след такъв тип трансплантация са болка и подувания по лицето. Като по-тежки последици са възможни инфекции. Те споделят още, че появата на други реакции са по-скоро в следствие от провеждането на операцията.

В последните години доста от футболните звезди се насочиха към присаждането на коса, като сред тях са Уейн Рууни и Давид Силва.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

29-годишният сенегалец Санкаре, който е юноша на ПСЖ, би могъл да спечели приз за най-странна контузия в историята на футбола. Други кандидати са бившият нападател на Рединг Лирой Лита, който се контузи, ставайки от леглото през 2007 година, както и Алфи Моусън от Фулъм, който получи травма в коляното докато се обува през декември миналата година.

Най-интересната история е на испанския вратар Сантиаго Канисарес. Той изпусна бутилка от афтършейв върху крака си и пропусна световното първенство през 2002 година в Япония и Южна Корея.