Испанският футболен национал Алваро Мората и съпругата му Алис Кампело обявиха, че се разделят. Новината дойде като шок за мнозина фенове, тъй като съвсем до скоро двамата изглеждаха много щастливи и влюбени. Русокосата красавица подкрепяше капитана на Испания на Евро 2024 и постоянно публикуваше снимки в социалните мрежи от Германия.
 
"Ла Фурия" триумфира с европейската титла в средата на юли, като Мората и Алис отпразнуваха това и с екзотична лятна почивка. Звездите сключиха брак през 2017 г. и имат четири деца - близнаците Алесандро и Леонардо на 6 г., син Едоардо, който скоро ще стане на 4 г., и дъщеря Белла, която се роди през януари 2023 г.
 
Двамата не издават каква е причината за раздялата. Но се твърди, че няма изневяра или трети човек, намесен в отношенията им.
 
"След период на размисли, Алис и аз взехме решението да поемем по различни пътища. Беше прекрасна връзка с взаимно уважение, в която ние се обичахме и си помагахме толкова много. Ние имахме няколко чудесни години и нашите четири деца показват това, което, без съмнение, е най-хубавото нещо, което сме направили някога. Това е болезнено решение, след което ние молим за уважение и съпричастност.
 
Моля ви, не създавайте никакви слухове, защото повтарям - няма нарушаване на доверието, само много продължителни неразбирателства, които направиха така, че лека по лека нещата да се изчерпят. Алис винаги ще има специално място в сърцето ми и времето, което прекарахме заедно, беше невероятно и страхотно изживяване, от което да научиш неща", написа в "Инстаграм" Мората.

31-годишният нападател това лято премина в Милан. 

Съпругата му и модел Алис Кампело също написа, че няма намеса на трети човек. Тя обясни, че решението за раздялата им е било доста трудно.