Футболната звезда Пол Погба най-сетне си прибра луксозния автомобил от марката „Ролс Ройс“ от наказателния паркинг на полицията. Лимузината за 300 000 паунда остана при униформените в продължение на 270 дни.

28-годишният футболист на Манчестър Юнайтед беше спрян от полицейски патрул в близост до летището на Манчестър през лятото на 2020 г. Колата му беше иззета, след като се оказа, че повече от шест месеца се придвижва по британските шосета с регистрация от Монако. Според английското законодателство това е позволено само за срок от половин година.

За да освободи лимузината си от наказателния паркинг, Погба трябваше да плати няколко глоби в общ размер на 455 паунда. Той е направил плащането едва в началото на месеца и си е получил колата.

Погба получава по 260 000 паунда на седмица и със сигурност не се е придвижвал с градския транспорт във времето, в което „Ролс Ройс“-ът е бил на полицейския паркинг.

Французинът има в гаражи си Ferrari 812 Superfast (цена от 260 000 паунда), Lamborghini Aventador (за 270 000 паунда) и Bentley Flying Spur (за 132 000). Освен това е забелязван да шофира още Maserati Quattroporte, Audi RS6 Power R и Chevrolet Camaro.