Трима известни футболисти са сред участниците в шоуто “Танцувай със звездите”. На 7 януари в Италия стартира седмият сезон на надпреварата, която отново ще бъде излъчена по националната телевизия.

Най-интересното име сред участниците е това на легендарния Джани Ривера. 68-годишният бивш халф на Милан и националния отбор за първи път ще разкърши снага по телевизията.

Организаторите очакват голям интерес да предизвика и Кристиан Виери. Скандалният таран не е играл футбол, след като разтрогна договора си с Аталанта през април 2009 година. Според клюките Бобо ще вземе 800 хиляди евро за участието си в шоуто.

Третият бивш футболист в селекцията от звезди е още един бивш италиански национал – Марко Делвекио. 38-годишният нападател прекрати кариерата си преди два сезона. Той постигна най-големите си успехи с Рома, където игра 10 години.

В миналия сезон на шоуто участваха Паоло Роси и Кристиан Панучи, които бяха елиминирани съответно пети и осми. Сезон номер 3 беше спечелен от Фиона Мей – двукратна сребърна медалистка в дългия скок от олимпийски игри и двукратна световна шампионка. През 2005 година в шоуто се пусна и Диего Марадона, но той се оттегли след четвъртата седмица./БЛИЦ

Ballandoconlestelle2012ConGianniRiveraeBoboViericMarcoDelvecchio_1.jpg