Половинката на един от футболистите на "Левски" става все по-известна, като дори вече започна да "прослява" клуба от "Герена". Гаджето на защитника Пламен Димов - Благовеста Бонбонова, изгря и в германския "Плейбой". И за немците миньончето без грам задръжки захвърли дрехите, показвайки голото си тяло.

Сексапилната моделка изля душата си пред германците, разказвайки подробности за себе си, като подчертава голямата си любов - футболистите. БЛИЦ припомня, че преди връзката си с Пламен Димов, Бонбончето омая още Цветан Генков, синът на селекционера в "Левски" Дончо Донев - Роналд, както и още няколко футболисти.

bonbonova.jpg

"Плеймейтката Благовеста Бонбонова не само изглежда сладко, тя така се и казва. Фамилията й означава "сладка кукла". 22-годишната красавица знае това и използва чара си много умело. След като финансира образованието си на маркетингов специалист като танцьорка в нощен клуб, сега тя се е наклонила към моделството", пишат германците за ямболийката.

"Моят мъж-мечта трябва да е мускулест. Но освен това, трябва и да рита добре, защото брюнетките си падат по футболисти", казва Бонбонова, добавяйки, че й харесват Неймар, Виктор Валдес и Кристиано Роналдо.

bonbonova2.jpg

Както е известно, настоящият й приятел е новото попълнение на "Левски" Пламен Димов, който беше привлечен тази зима от Черноморец. Именно в Бургас двамата се залюбват и са заедно от около година.

bon.jpg

"Имам високи изисквания, защото аз самата мога да се грижа доста добре за себе си. Мъжът, който иска да ме впечатли, преди всички трябва да е на ниво и да държи на мен. Може да не ви се вярва, но досега не съм правила стриптийз на мъж. Иска ми се обаче в най-скоро време да го направя", споделя Бонбонова, добавяйки за още едно от интересните си сексуални желания. А то е: "Целувка с език с модела Диляна Попова."


2_5.JPG