ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Гаджето на Григор Димитров изненадващо съобщи много интересна новина за отношенията между двамата. Мадалина Генеа направи това в стори на профила си в „Инстаграм“.

Публикацията беше направена във връзка с премиерата на филма „Deep Fear: Dive to Survive“ на филмовия фестивал в Малта. Първо Гришо изпрати на любимата си съобщение, в което изразява съжаление, че не може да я подкрепи на важното събитие заради професионалните си ангажименти в тениса.

Мадалина Генеа му отговаря и в публикацията разкрива, че двамата се познават по-дълго от предполагаемото. Всъщност са близки вече пет години.

„Липсваш ми! Благодаря ти, че ме подкрепяш вече пет години. Иска ми се да си тук“, написа румънката.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Тя не уточнява за каква точно подкрепа става въпрос. През въпросните пет години Григор Димитров беше първо във връзка с Никол Шерцингер от 2017 до есента на 2019 г., а след това и с Лолита Османова – от 2020 до есента на 2022 г.

Очаква се съвсем скоро Мадалина Генеа и Григор Димитров отново да се съберат и румънката да бъде в ложите на започващия в понеделник „Уимбълдън“, откъдето ще подкрепя изявите на хасковлията на корта. Тя вече стискаше палци за Гришо на турнирите в Рим и Мадрид, а след това и на „Ролан Гарос“ и в „Куинс Клъб“.

В лентата „Deep Fear: Dive to Survive“ Генеа играе главната женска роля. Участват още британецът Ед Уестуик (играещ в хитовия сериал „Клюкарката“), както и испанката Макарена Гомес, която е добре позната в България с ролята си на Лола в „Новите съседи“.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!