Половинката на яловия нападател на Левски Георги Христов - Ангелинка, разпространи чрез медиите писмо до феновете си. Нашумялата покрай участието си в реалити шоуто "Биг Брадър 4" пловдивчанка твърдо е решила да спре с голите фотосесии и медийните изяви.

Публикуваме писмото на Ангелина Ангелова без редакторска намеса:

Скъпи ми „фенове” можете да пирувате-приключвам с медийните изяви. Край на голите фотосесии, спирам да разговарям с журналисти, няма да давам интервюта, няма да участвам в предавания. Ако някой го интересува защо, ще Ви отговоря. Писна ми, в цялата тази работа няма никакъв смисъл. Имам достатъчно много други важни неща, с които да се занимавам, а и дадох прекалено много достъп на хората до личния си живот, при което, разбира се, те започнаха да злобеят. От тук нататък оставям Вие и журналистите да съчинявате моята история, да я продължите, както на Вас Ви харесва, а моя милост скрива личността си от медиите. В основата на това стои и един много важен за мен човек, който ми помага страшно много и знам,че винаги трябва да го слушам...За него всички тези неща са абсолютно губене на време и лутане в свят, на който НЕ принадлежа. Самият той е в светлините на прожекторите, но винаги е изпитвал антипатия към тях, сега почувствах неговата антипатия и погледнах през неговите очи. Талантът, който имам, е да бъда истински човек, естествено много хора не оценяват това, но то и не трябва.

От тук нататък няма да отговоря на нито един въпрос от личния си живот, нито пък ще видите нова моя снимка в медиите, а ако говоря за нещо то би било в каква фаза се намира луната-не душата ми. Имаше един откъс от едно стихотворение: „...и колко жалко е като жаба мокра, цял ден да повтаряш своето име пред възхитена локва!”. Е, не искам да кажа, че някои от хората, които стоят срещу мен наподобяват възхитена локва, но кална локва-определено.

Просто приключих с този етап от живота си, нетърпелива съм да продължа нататък и да видя какво ме очаква. Изморих се от фалшивите хора, с които бях заобиколена и от злобните коментари, на които се наслушах, нямам желание да отглеждам цветя на почва, на която те не виреят...