Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Волейболният национал на Полша Бартош Курек стана достатъчно популярен у нас заради култова си фамилия. Сега на хоризонта обаче се появи половинката му, която несъмнено ще събере страшно много български почитатели.

Мис Бикини Интернешънъл - Камила Мацковяк, гостува на наше еротично списание в пълния си блясък. По ирония на съдбата горещата красавица не носи никакви бикини и се разкрива в пълната си прелест.
2_22.jpg
Г-ца Мацковяк е най-сексапилната полякиня, като в родината си тя е голяма звезда, нещо като полската Николета. Омайницата от Познан се появява на картата с прясната си титла Мис Бикини Интернешънъл и оттогава се снима в редица реклами и пуска собствена линия за бельо. Снимала се е вече два пъти за полския "Плейбой", а от този август е сред почетните корици и на бългаската Библия за мъже.

„Не се събличам за пари, имам си достатъчно“, смее се г-ца Мацковяк.

„Просто "Плейбол" е един особен гъдел, който всяка хубава жена трябва да изпита, докато е още млада и привлекателна“, добавя половинката на Курек.

Също като нашата Николета и Камила си ляга със спортист, само че доста по-добър - с волейболната звезда на Полша Бартош Курек. Макар и двамата да не афишират открито връзката си, полските медии са убедени, че именно 205-сантиметровия гигант забива в прекрасното тяло на Камила. Самата тя споделя: „Да, има един висок мъж до мен, когото много обичам“.

За нея идеалният мъж е „галантен и внимателен, но и да знае кога да удари по масата и да бъде истински мъж“. Но най-голямата слабост на Камила си остават спортистите, защото според нея те „имат най-хубавите тела, а и са най-издръжливи в леглото“.

Както е известно, Курек и съотборниците му от полския национален отбор се изправят утре срещу България в мач от Олимпиадата. В първата среща на Игрите в Лондон "трикольорите" отвяха с 3:0 гейма Великобритания, докато "Дружина полска" се наложи с 3:1 срещу Италия.

3_2.JPG

3_3.JPG

3_4.JPG