Годеницата на Гари Линекер Даниеле Бъкс ще участва в риалити предаване. В интервю красавицата разказва за отношенията си с 20 години по-възрастния футболист.

”Жените постоянно се заглеждат в Гари. Бяхме на благотворително събитие и един мъж дойде и му подаде ръка. Гари ми разказа, че му е дал телефонния номер на жената, с която беше. Вярвам му на 100%, дори не се ядосах. Знам, че съм единствената за него. Не се притеснявам, когато излиза без мен. По-възрастен е от мен и е видял доста в живота си”, споделя Даниеле.

За нея разликата от почти 20 години (той е на 48, тя на 29) е един от бонусите във връзката им: “Истина е, че мъжете са като виното. Стават по-добри с годините. Гари е романтичен, забавен, грижовен и има страхотно тяло. Тренира всеки ден и в страхотна форма. Коремът му е по-стегнат от моя”.

На 18 години Даниеле започва да се занимава с мода, но я оставя за да стане стюардеса. На 22 ражда дъщеря си Ела, но скоро след това се разделя с баща й Адам Уилис, който по това време бил футболист на Ковънтри. С Линекер се запознала чрез приятел, който я убедил да отиде на среща с непознат.

Двойката ще се ожени през лятото в Италия, но на скромна церемония./БЛИЦ