Испанският шампион Барселона направи грандиозно официално представяне на новата си суперзвезда Неймар пред повече от 50 000 привърженици на „Камп Ноу” в понеделник вечер.

Истинската звезда за феновете на каталунците обаче не бе 21-годишният бразилски нападател, а неговото гадже Бруна Маркезин. 17-годишната красавица спечели приза „Най-секси дупе" на карнавала в Рио де Жанейро по-рано през годината. Състезанието е едно от най-оспорваните по време на шоуто в Бразилия.

И докато Неймар подписваше 5-годишния си договор с Барселона, който ще му носи по 7 милиона евро заплата на сезон, неговата приятелка се снимаше с привърженици на каталунците. По-късно бразилската актриса събра огромна част от погледите на „Камп Ноу”, а в същото време приятелят й демонстрираше техника с топката на терена.

Семейството на Неймар вече си търси жилище в Барселона, а дали Бруна ще се премести заедно с него в Европа, все още не е ясно. Феновете на каталунците обаче искрено се надяват Маркезин да дойде заедно с бразилския национал на Стария континент.