Настоящата половинка на бившия футболист на ЦСКА Георги Йомов е майка на 9-годишно момиченце. Детето се оказа плод на връзката й с македонския баскетболист Никола Гайдаджиев. 

Спортистът е играл у нас за Левски и Лукойл Академик. Двамата с Александра са разделени от около 5 години, пише "Телеграф".

Биографията на родената в Гевгелия македонка се оказва много интересна и свързана с България. През 2010 година, макар и напълно неузнаваема, тя пристига на родното Черноморие, за да представи страната си в конкурса „Мис Съмър“. Тогава печели приза за най-добро тяло. По това време македонката е с руса коса и напълно естествена.

В биографията си има записани и още няколко участия на конкурси за красота. Без пластични интервенции, без силикон и други операции Александра трудно може да бъде разпозната. След като се превръща в един от най-популярните еротични модели в Македония, тя се снима и на страниците на БГ еротично списание.

Георги Йомов забрави Ария, фука се със секси гадже СНИМКИ

Така моделката се превръща в първата македонка, лъснала гола на страниците на „Плейбой“ у нас. Успоредно с това тя е участвала в няколко риалити формата и е една от най-популярните дами в Скопие. Днес хубавицата след няколко корекции е претърпяла тотална метаморфоза. Тя е собственик на бутик за дрехи и се радва на любовта на Георги Йомов. 

Двойката прекарва лятото предимно в България и не крие любовта си. За пореден път бившият играч на ЦСКА, който е със спрени права след положителната проба за допинг, демонстрира афинитета си към по-големи жени, тъй като Александра е с 9 години по-голяма от него.