Вторият капитан на "Левски" Владимир Гаджев се надява на световното първенство в Бразилия шампионът да не е Испания. Халфът е фен на Аржентина на Лео Меси и стиска палци "синьо-белите" да стигнат поне до финал, където да се изправят срещу домакина Бразилия. Гаджев и колегата му от ЦСКА Емил Гъргоров са лица на компанията "Жилет" в България и присъстваха днес на промоцията на последния модел самобръсначки - Mach3 Sensitive. Компанията пуска лимитирана серия с цветовете на бразилското знаме по повод предстоящия Мондиал 2014.

Гаджев и Гъргоров се избръснаха пред журналистите, а след това позволиха на лявата им буза да изрисуват с боички знамето на любимите им Аржентина и Бразилия.

Двамата спортисти взеха участие в дерби по бръснене, под коментара на запомнящия се глас на Ники Александров.

"Не съм гледал потоците, но се надявам Аржентина - Бразилия да е финалът на Световното. Със сигурност това ще бъде най-интересният финал. Стига вече с тази Испания, банално е... нали спечелиха миналото Световно, нека да е нещо друго, различно да е сега", коментира Гаджев.

"Ако Аржентина разчита изцяло на Меси, със сигурност ще й е много трудно. Този отбор разполага и с други много силни футболисти, които се подвизават по европейските терени. Надявам се те да помогнат на Меси. Всичките са в отлична форма в момента. Дано да вземат в отбора и Карлос Тевес, въпреки че ще му е доста трудно да се пребори със силната конкуренция. Аржентина има страхотни футболисти, въпросът е каква ще бъде сработката между тях", добави халфът на "Левски".

Емил Гъргоров пък заяви, че е време Бразилия отново да спечели световната титла. "Това е моята прогноза. Надявам се да стане интересно световно първенство и да се насладим на хубавите мачове", коментира играчът на ЦСКА.