Английската футболна легенда Пол Гаскойн, който 6 месеца не бе употребявал алкохол, отново бе хванат пиян и едва стоящ на краката си. Газа бил видян от пътниците в английски влак в тежко състояние, твърди в. “Сън”.

При пристигането на гарата бившият футболист бил чакан от своя стар приятел Джими Гарднър, известен с прякора си Петте търбуха, който го сграбчил и едва отвел до чакащата ги лимузина.
 
Газа трябвало да участва в Нюкасъл в петстранен турнир за бивши професионалисти. Турнирът се провел докато Гаскойн бил във влака от Лондон.
 
Служителят на столичната гара Кингс Крос Марк Пиърсън видял бившият национал да хваща влака за Нюкасъл по обяд и който пристига малко преди три следобяд. В същото време някой извикал: “Вижте, това е Газа. Той е абсолютно размазан.”
 
“Никога не съм виждал толкова пиян човек. Той едва се крепеше, но един човек го хвана и го води около 20 метра, докато си покажат билетите на кондуктора”, заяви пред “Сън” Марк от Стивънидж.
 
Газа, който преди време едва бе спасен, след като сърцето му спря, се отказа от алкохола през декември и премина рехабилитация в специална клиника.
 
Преди три месеца той разкри пред медиите, че се страхува за психическото си състояние, тъй като най-добрите му приятели са станали два пластмасови папагали. Само преди седмица Пол изглеждаше в добро здраве, когато се появи с новото си гадже – 21-годишната Ема Кейт Доусън./БЛИЦ