Испанската манекенка Ирен Гарсия Морено, с която руският национал Павел Мамаев е изневерил на съпругата си Алана през януари, публикува стори в „Инстаграм“ с положителен тест за бременност.

На прибора пише „Embrazada”, което в превод означава бременна. Снимката беше придружена от още една, на която на испански пише „Ден на жената“.

Както е известно, на 2 март Алана Мамаева обяви в социалните мрежи, че знае за изневярата на съпруга си по време на зимния лагер на Ростов в Испания. Дори публикува името и личната карта на Ирен Гарсия Морено и призна, че това не е първата изневяра на футболиста.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

На следващия ден тя беше приета в болница, след като опита да се самоубие и нейни приятели са я открили в дома ѝ в безсъзнание.

След това стана ясно, че испанката ще заведе дело заради разкриване на личните ѝ данни в интернет.

Алана и Павел Мамаеви са семейство от 2013 г. Двамата имат една обща дъщеря - Алиса, но отглеждат и още две деца, които са от техни предишни връзки. Както е известно, Мамаев прекара 17 месеца в затвор заедно с руския национал Александър Кокорин, след като нанесоха побой на държавни служители и журналистка.