ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Левият крак на Христо Стоичков беше увековечен в Генерал Тошево. При представянето на неговата "История" градът направи златна отливка на левачката, която изстреля българската легенда до върха на световния футбол. Това е втора подобна почит след гостуването в Харманли в началото на лятото. В града, от където Стоичков тръгна към величието, е и първият негов монумент.

"Благодарим ти, Ицо! За нас беше чест", написа официалният сайт на община Генерал Тошево след края на събитието.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Стоичков представи "Историята" заедно със съавтора Владимир Памуков. За най-добрите познавачи на неговата кариера имаше викторина и десетки спечелиха различни книги от "Софтпрес", издател на биографията на Камата. На площад Бялата лястовица се събраха хиляди, които се докоснаха до най-известния българин по света. Подготвените 1050 екземпляра на "Историята" се оказаха недостатъчни в 6-хилядния град.

"Няма нищо по-хубаво от детските усмивки и прегръдки, които отново ме заредиха с енергия - възкликна Стоичков. - Както винаги съм обещавал, никой не остава без снимка и автограф. Така е било, така и ще бъде. В Генерал Тошево видях стари приятели от детинството ми. Турнето на "Историята" ще има още много спирки не само в България. Но нека това засега е в сферата на изненадите!"

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!