Кастингите за Мис национален отбор продължават с пълна сила край морето. След Варна, където журито видя само 13 момичета, екипът на Маги Вълчанова мина и през Бургас. Сред желаещите да станат талисман на националните ни отбори по футбол, баскетбол и волейбол се яви и Нели Вакъфова, която през 2009 стана „Супер модел Бургас“. Абитуриентка дойде директно след празнуване на бала си миналата нощ. Бившият нападател на “Левски” и националния отбор Георги Чиликов също беше част от журито и избираше красавиците. Младият треньор замени Димитър Димитров – Херо, който първоначално трябваше да участва в конкурса.

„Впечатлена съм от бургазлийки и най-вече от различните момичета които видях до момента. Имаме класически красавици, но мен много ме впечатли мотивацията на една студентка по право, която учи в Лондон, както и момиче със сериозен собствен бизнес“, сподели за случващото се в Бургас Маги Вълчанова, по чиято идея е създаден конкурсът.

untitled1_3.jpg

Кастингът за мис „Национален отбор“ започва онлайн на официалната страница на конкурса www.missnt.com (Miss National Team) с попълването на формуляр, който съдържа 25 въпроса, повечето от които стандартна информация за кандидата. Задължително условие за участие са навършени 18 години. Във формуляра има и въпроси, които изискват по-задълбочен отговор - преценка по отношение на личните артистични умения, лично мнение относно различни спортове.

След провеждането на кастинга по градове, ще бъдат определени финалистките на конкурса. Те ще преминат последния му етап, в който ново жури ще определи кои три момичета печелят титлите Мис “Национален отбор” - футбол”, Мис "Национален отбор" - волейбол и Мис "Национален отбор" - баскетбол.

Регионален кастинг за Мис “Национален отбор” ще се състои във вторник – 22 май в Стара Загора. Той ще започне в 10:00 часа в хотел Сити. Специален член на журито ще бъде баскетболната ни легенда Георги Младенов./БЛИЦ