ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Актьорът Герасим Георгиев – Геро призна, че е плакал като дете, когато е научил новината за смъртта на легендарния Трифон Иванов, който си отиде преждевременно от този свят преди 8 години.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

„Не мога да си представя, че го няма. Това за мен е перфектният защитник! Като малко дете съм ревал, когато почина“, обясни Геро в подкаста „Код Спорт“.

Водещият на култовото предаване „Като две капки вода“, което се завръща за своя 12-и сезон, разкри и защо е фен на Левски и Манчестър Юнайтед.

„От неосъзната възраст съм фен на Левски. Често ме питат: „Как ти синьо говедо, а пък носиш червена фланелка на Юнайтед“. Магия е! Особено моят любимец - Ерик Кантона, който като го видех и просто...  Това е магьосникът на „Олд Трафорд“. Този правеше каквото си иска!“

В откровен разговор, продължил близо 2 часа, Геро разказа за най-големите трудности в своята кариера, какво е да работиш със Зуека и Рачков, защо свалиха от екран „Господари на ефира“, каква е ролята на Къци Вапцаров в неговото професионално развитие и си спомни за емоционален момент, в който е получил неочаквано обаждане от Христо Стоичков.