Треньорът на Черноморец (Балчик) Георги Иванов-Геша разпуска заслужено с футболистите си след 17-ата поредна победа - 2:0 в дербито с Калиакра. След успеха в Каварна стана ясно, че тимът от Балчик ще завърши втори в Североизточната "В" група и се очаква да попълни състава на "Б" група за новия сезон.

„След двубоя се почерпихме в заведението на Емил Тодоров-Зелето, през нощта изригнахме във варненска дискотека, а днес правим възстановяване с биричка в хотел с басейн. Нека момчетата се насладят на мига и презаредят батериите“, разказа Геша пред "Петел".

Любопитно е, че ако неговите подопечни спечелят последните две срещи с изпадналите Силистра и Провадия, ще завършат с пълен актив от 15 победи напролет. Нещо, което не успя да направи новият член на „Б“ група Дунав - нито през първия, нито през втория полусезон.

„Балчик изигра непотворим сезон и показа, че е най-добър в групата напролет. Гостувахме на първия, третия, четвъртия, петия и шестия, но ги бихме. В последните 10 мача пък не сме допуснали гол“, допълни Геша.