Приятелката на Григор Димитров - Никол Шерцингер си навлече гнева на британците по време на снощното шоу на популярен музикален формат.

Според тях 39-годишната певица е демонстрирала огромно неуважение с решението си да не закачи на роклята си аления мак, който е символ на паметта за жертвите от военни конфликти. За сравнение всички нейни колеги от журито носеха символа. Освен това тя беше облечена с предизвикателна рокля, под която не си личеше да носи бельо.

Както е известно, на 11 ноември във Великобритания се отбелязва по традиция Ден в памет на загиналите войници от страните на Британската общност. По този повод популярни личности на Острова почитат жертвите, слагайки цветето на дрехите си.

"Защо не носи аления мак? Това е неуважително", "Някой да обясни защо Никол не носи ален мак?", "Това, че не е британка не означава, че не трябва да носи ален мак. Все пак е в британско шоу" са част от коментарите в социалните мрежи на разгневени зрители.

В крайна сметка продуцентите на шоуто решиха да се съобразят с хората и по време на паузата на предаването Никол сложи аления мак.