Гол протест заради ЦСКА ще има тази неделя. Идеята е на колоритния фен Владо Пенев - Японеца, известен повече като Джапи. Той ще се изправи точно в 12,00 часа пред БФС. Часът на "Голата истина" не е случайно избран.

"Нали 12 са милионите, които ЦСКА дължи на държавата. Поне така чета, защото е такава мъгла, че май нищо не се знае. Искам истината за ЦСКА в две посоки. Едната е какво може да бъде направено за клуба, тъй като от БФС излизат постоянно с различни информации. Втората посока е на разследване на престъпленията, извършени в ЦСКА. Такива чудовищни договори бяха подписвани", възмути се пред "Стандарт нюз" Джапи.

"Не искам да повярвам, че прокуратурата не може да направи нищо. Нали срещу всеки документ има подпис", аргументира се още той. "Не искам да бъдем богопомазани. Аз съм "За" да се платят тези 12 милиона на държавата. Нека бъдат разсрочени. Но не и да се плащат разни кражби".

Джапи разкри, че е събрал от приятели 11 фланелки от различните периоди на ЦСКА. Той ще ги съблече една по една. Джапи покани всички милеещи за клуба на пърформанса "Голата истина".

Джапи заедно с Дучето по време на пътуване за мач на ЦСКА


4_1.jpg