ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Австралийската боксьорка Чернека Джонсън открадна шоуто на кантара преди мача си срещу англичанката Ели Скотни. Двете ще са част от гала-вечерта, организира от мастития промоутър Еди Хърн и неговата компания Matchroom Boxing.

28-годишната Чернека, носителка на титлата в категория супер петел на IBF, се появи на кантара само по бикини. Тя бе покрила гърдите си с боя, нанесена във формата на спортен сутиен, за да рекламира страницата си в OnlyFans.

Хърн имаше трудната задача да се изправи до Джонсън и Скотни преди битката им за световната титла и отчаяно се опита да не гледа към гърдите на австралийката с псевдоним Шугар Нийкз.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Поведението му обаче предизвика подигравки в социалните мрежи. Един човек написа в Twitter: „Еди, отново вършиш страхотна работа в средата, за да продължиш да изглеждаш прав.“ 

Друг написа: „Еди нито веднъж не осъществи зрителен контакт, той е по-силен от мен.“

Трети добави: „Хахах, вижте Еди Хърн. Той знае, че влиза в кучешката колибка, ако погледне Шугар Нийкз, но не може да устои“, имайки предвид факта, че промоутърът на Антъни Джошуа погледна за кратко надолу по време на претеглянето.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!