Помните ли Риан Съгдън? Тя беше гадже на Кристиано Роналдо, докато португалецът играеше в Манчестър Юнайтед. Днес красивата блондинка е забравила футболната звезда, но продължава да трепти по „червените дяволи”.
 
Риан обаче е изключително разочарована от провала на любимия й отбор в Шампионската лига след драматичната загуба с 2:3 от Волфсбург в Германия снощи.
 
„Очаквах победа, но се случи точно обратното...”, недоволна е родената на 11 септември 1986 година хубавица.
 
Юнайтед не зарадва Риан, но пък тя зарадва своите почитатели. Уникален календар за 2016 година, на който фигурират нейни голи снимки, вече се появи на пазара в Англия. Фотосите там са меко казано заслепителни. 

"Разкривайки голото си тяло, тя всъщност показа и голата си душа", написаха някои критици в британските медии. Ние пък бихме добавили, че голата... душа на Риан страда за неуспешното представяне на нейния Юнайтед в най-комерсиалния футболен турнир...
 
За финал ще припомним още един факт на "английската лъвица". На Мондиала в ЮАР през 2010 година тя бе избрана за тяло на кампанията на „трите лъва”. Съгдън обаче не донесе късмет на англичаните.