Познатите до втръсване у нас голи снимки на Бербатов от периода, в който играеше в германския Байер (Леверкузен), се пръкнаха по интернет-форумите, където влизат привърженички на Манчестър Юнайтед. Новината е прекалено стара и доста брадясала както у нас, така и в Германия, но явно не и за англичанките. По-добре късно, отколкото никога, както е казал народът.
 
Berba_2.jpg
 
Фенки на Юнайтед качиха на профилите си във фейсбук, както и в един от фенсайтовете на клуба, въпросните фотоси, когато Бербатов и гримьорката Силвия Стойчева заснеха преди близо 10 години скандална фотосесия за списанието “За мен”. Тогава ергенът Митко показа тялото си и накара хилядите му почитателки да засънуват еротични сънища. Малко по-късно въпросните снимки достигнаха до съотборниците на Бербо в Байер. Те ги залепиха в съблекалнята и посрещнаха с мощни дюдюкания българския нападател след завръщането му в Леверкузен след края на лятната ваканция.
 
Англичанките коментират, че Димитър е много секси на снимките и добавят, че тогава е бил по-привлекателен в сравнение с днес.
Berba.jpg