ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Новата приятелка на защитника Жерар Пике от Барселона е изпаднала в депресия, а положението ѝ се влошило скандалното ново видео на бившата му Шакира, съобщават испанските медии.

Клара Чиа Марти била съкрушена от случващото се и трудно се справяла с цялата тази ситуация. Тя избрала да се затвори у дома и да избягва хорските погледи. Красавицата спряла да ходи в офиса на „Космос“ - компанията, притежавана от Пике. Чиа Марти избрала да работи дистанционно, само и само да не се появява на улицата.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Хубавицата е критикувана за връзката си с футболиста и според мнозина е причина за раздялата на испанеца с певицата Шакира. Двамата бяха заедно 12 години и имат синове Милан и Саша, но преди няколко месеца се разделиха.

За 23-годишната Клара Чиа станало по-лошо в последните дни, след като на 20 октомври излезе новото видео на Шакира. Според всички то е силно автобиографично и в него колумбийката пее за отношенията и раздялата с Пике.

„Не беше твоя вина, нито моя. Беше на монотонността. Никога не казах нищо, но ме нарани. Знаех, че това ще се случи. Изведнъж вече не беше същият. Напусна ме заради твоя нарцисизъм. Забрави какви сме били някога“, се пее в песента на Шакира, която само за 10 дни събра над 70 милиона гледания в YouTube.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)