Голям скандал избухна на Острова. Неназован английски национал е преспал с трансджендър проститутка по време на един от локдауните заради COVID-19, след което е плащал допълнително след изнудван, за да не се разчуе.

Футболистът се свързал с проститутката посредством профила ѝ в сайт за платена любов. Според „Сън“, той посещавал на няколко пъти апартамента на жрицата на любовта в центъра на града и плащал по 150 паунда за секс. Това се случило през април 2021.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Играчът от Висшата лига искал да запази в тайна всичко това, но без негово знание жената го е записала, запазила е и разменените текстови съобщения.

Бившият мъж е използвал доказателствата, за да изнудва английския национал. Затова той платил 30 хиляди паунда, така че да не бъдат разпространени материалите.

Футболистът се обърнал към полицията и проститутката била задържана в подозрения за изнудване. Той обаче отказал да свидетелства и случаят виси във въздуха. Твърди се, че случилото се повлияло негативно върху неназования към този момент футболист.

„Никой не знае дали футболистът е бил наясно, че прави секс с трансджендър. Той искал да не се разчува за случая и платил на няколко пъти, след което осъзнал, че единственият начин да стопира изнудването е да се обърне към полицията. Разследващите се заели със случая, защото изнудването е сериозно престъпление. Футболистът се страхувал името му да не стане публично известно, затова не съдействал при разследването. В крайна сметка полицията оставила случая нерешен, защото нямала как да събере доказателства“, коментира източник на „Сън“, запознат със случая.