Плеймейтката Златка Райкова и футболистът Благой Георгиев-Джизъса са в очакване на общ наследник. Това безмълвно потвърди русокосата изкусителка.

Съквартирантката й в актуалния сезон на „Биг Брадър: Most Wanted“ Жени Калканджиева отбеляза, че в медийното пространство се върти сценарий за бебе, но очевидно такова няма. Златка обаче сподели, че под голямата рокля има някакво коремче и смени темата. При пренасянето на багажа Джизъса пък й забрани да вдига тежко, което отново е индикация за евентуална бременност, пише "Монитор".

Малко по-късно една от най-обсъжданите светски двойки у нас си спретна и първия семеен скандал в Къщата на Големия брат. Красавицата намекна, че нарочно е саботирала мисията, в която те са поставени с други партньори, докато Благой остана в опасна близост почти до края с друга жена.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Това ще е първа рожба за Райкова и четвърта за Георгиев. Той възпитава син и дъщеря от гимнастичката Христина Витанова, като се радва на още едно момченце от татарката Есмер Омерова.

За връзката между Русата Златка и Джизъса се говори от лятото. През март тя получи годежен пръстен, докато се разхожда в обувките на Мадона в предаването „Като две капки вода“. Тогава тя прие предложението от бившата си изгора - ММА боецът Георги Валентинов, на когото е кака със седем години. Не е ясно дали Благо е сложил край на връзката им.