ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Една от най-търсените красавици в света Мишел Герциг ще стане г-жа Куртоа през лятото. Голямата новина съобщи лични вратарят на Белгия и Реал (Мадрид) Тибо Куртоа пред Vanity Fair, а двойката украси корицата на новия брой на списанието.

Влюбените се сгодиха миналото лято, след като стражът падна на коляно при живописното крайбрежие на италианския град Амалфи, а красавицата каза прие да му стане годеница. 25-годишната израелка е сред най-търсените модели в света заради перфектното си тяло и красивото си лице. Тя се радва и на голям интерес в социалните врежи, където обича да разкрива прелестите си. 

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

„Веднага щом се видяхме, усетих пеперуди в стомаха. Вече имаме дата за сватбата, мястото е вълшебно. Ще бъде частна, романтична и забавна церемония. Голямо парти, с много музика. Обичаме да танцуваме регетон. Предложението? Беше много романтично и импровизирах. Вече бях планирал да ѝ подаря пръстена, но предпочетох да изчакам подходящия момент. Мишел обича морето, затова планирах всичко за лятото. Папарак ни проследи, предполагам, че го е очаквал. И уцели момента. Не ни хареса, но като цяло оценяваме любовта и интереса, които предизвикваме“, сподели  Куртоа.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК