Една от звездите на Лудогорец - Вандерсон, изкара незабравима ваканция в родината си Бразилия. Както вече стана ясно, атакуващият полузащитник използва почивката, за да вдигне сватба. Тържеството се състоя в тесен семеен кръг. Влюбените Вандерсон и избраницата на сърцето му Лариан Лисбоа си казаха "да", като звездата на Лудогорец показа множество снимки в социалната мрежа. Освен това той се похвали, че очаква дете от любимата си. Футболистът публикува и фотоси с наедрялото коремче на половинката си.  

Красавицата също е от родното му място - Крузейро де Оесте, щата Парана в Южна Бразилия. Вандерсон има дъщеричка от предишен брак, а от няколко години е с Лариан, която се премести да живее с него в Разград.

"Няма по-добър начин за край на 2017 година. Благодаря на Бог за всички благословии и особено за това - другата принцеса в живота ми. Благодаря за всичко, Боже мой", написа щастливият Вандерсон в "Инстаграм". 

"Изглежда 2018 година ще бъде благословена като 2017-а и всички мечти ще се сбъднат", добави футболистът на шампионите, който в близките дни се завръща в България за старта на зимната подготовка.