Спортният директор на Байерн Хасан Салихамиджич преживява семейна драма, отбелязва „Билд“. Според информацията на най-тиражирания германски вестник 45-годишният бивш футболист се е разделил със съпругата си Естер Копадо след 28-годишен съвместен живот. Босненецът вече се е изнесъл от семейното жилище в Мюнхен.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Салихамиджич се запознава с Естер през 1994 г., когато е съотборник в Хамбургер с нейния брат Франсиско Копадо. През 1998 г. тя се премества в Мюнхен, когато нейният любим става футболист на Байерн.

Въпреки дългогодишния си съвместен живот Хасан и Естер вдигат сватба едва през май 2007 г. Двамата имат три деца – 21-годишната Селина, 19-годишният Ник и 16-годишната Лара Джун. Ник в момента е футболист в дублиращия отбор на Байерн.

Напрежението в семейството на Салихамиджич явно е взело своя връх през последните седмици, когато спортният директор на Байерн беше атакуван с обидни съобщения от фенове на клуба. Имаше и такива със заплахи за живота. Причината за това беше видимото отстъпление в представянето на отбора и отпадането от Виляреал на четвъртфиналите на Шампионската лига.