Сърцето на Сара Карбонеро отново бие в ритъма на любовта. Тръпката у бившата съпруга на вратаря Икер Касияс запали певецът Кики Моренте, пише "Телеграф".

За новата светска двойка в Испания съобщи списание „Семана“. Изданието твърди, че журналистката и музикантът са заедно от два месеца, макар още да крият чувствата си от широката общественост.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Новият на Сара е отгледан под звуците на фламенкото и завършва консерваторията със специалност китара. Баща му Енрике е сред най-известните изпълнители в този жанр, а по стъпките му тръгват и трите му деца. Най-успешна до момента е голямата дъщеря Естрея.

През 2017-а Кики сам композира първия си албум „Албайсин“, дава му името на известния квартал в родната му Гранада. „Това е почит към произхода ми. В това място традициите са живи. Тук от рано сутрин звучат китарата и кастанетите“, каза тогава музикантът.

БГ следа

Кике е на 31 години и е с 6 по-млад от Сара Карбонеро. Тя и бившият капитан на Реал и Испания Икер Касияс почти 12 години бяха любима двойка на сънародниците си. Заедно са от 2009-а, а открито заявиха любовта си на световното в ЮАР през 2010, когато Сара целуна вратаря, докато му вземаше интервю.

Те имат две момчета - Мартин и Лукас, но през пролетта на тази година взеха решение да сложат край на връзката си и се разведоха. Медиите в страната видяха българска връзка в раздялата. Те съобщиха, че вратарят, който се отказа от футбола заради преживян инфаркт, изневерил на съпруга си с нашенката Надя Александрова.