Баскетболната легенда Денис Родман разказа интересни факти около сексуалния си живот, като припомни пред британска телевизия, че половият му орган три пъти е бил подлаган на ужасяващи неща. 58-годишният ексцентрик говори за подвизите си, като не спести и най-малките детайли.

"Първият път, когато ми счупиха оная работа, беше по време на круиз. Пих цял ден и се наслаждавах на живота, като вечерта се озовах с момиче в леглото. Ако трябва да съм честен, много й хареса, но в един момент реши, че трябва да отиде в другия край на стаята и се засили. Скочи върху мен, а аз извиках от болка. Помисли, че ме е убила, а аз й казах - "Спокойно, не си", но просто ми счупи пениса.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Вторият път беше след мача с Хюстън, когато ме удариха с топката между краката, но имах среща с една мацка и нямаше как да й откажа. Правихме тантрически секс и отново ми го счупи като орех.

Третият път бях с гадже в хотел и прекарахме дива нощ. Нещо се повредих обаче и отидох до болницата. Лекарите взеха, че извикаха всички, за да видят как е възможно да се контузя така", спомня си Глиста, който през 2013 година гостува в България за шоуто "Къртицата".

Припомняме, че сред пикантните му секс спомени е и този, че поп иконата Мадона му е предложила 20 милиона долара, за да й направи бебе, а той е взел самолета от единия край на САЩ до другия ( от Лас Вегас до Ню Йорк), свършил работа и се прибрал.