Дъщерята на Христо Стоичков – Михаела, продължава да трупа популярност като репортер. След като със своя приятелка тя направи интервю с Лео Меси в басейна му и бе допусната в турския дом на Гути, сега голямата щерка на Камата разкри и хобитата на звездите на Барселона в предаване за радио “Оna FM”. В разкритията обаче липсва тайната, с която най-голямата звезда на каталунците Лео Меси запълва свободното си време.
 
ХОБИТАТА НА ЧАСТ ОТ ЗВЕЗДИТЕ НА БАРСЕЛОНА
pique.jpgЖерар Пике: Защитникът на Барселона, който в момента лекува контузия, обича да разтоварва със стрелба. Той обаче не гърми с пистолет или пушка, ами залага на автоматично оръжие. Пике стреля с автомат “Калашников”. Бранителят потвърди информацията, след като на профила си в “Туитър” пусна снимка, на която екипиран с предпазни очила и слушалки, е вдигнал готов за стрелба АК-74.
 
Карлес Пуйол: Капитанът на Барса е луд по спорта. Извън футболния терен той обича да гледа лека атлетика и тенис. Пуйол признава, че самият той хваща ракетата, но като тенисист е доста ниско ниво.
 
Виктор Валдес: Когато не парира удари на тренировки или по време мач, вратарят на Барса може да бъде видян на плажа. Той взима своя сърф и специално платно и се отдава на кайтсърфинг.
 
Сеск Фабрегас: Бившият играч на Арсенал е луд по футбола. Извън терена обаче той се отдава на любимия си спорт на видеоигри. Сега е запален по ФИФА 2012 и ПЕС 12. Дори коментира достойнствата на двете игри на профила си в “Туитър”.
 
Андрес Иниеста: Героят на Испания, автор на победното попадение във финала на Мондиал 2010 срещу Холандия, има друг любим спорт освен футбола. Халфът е луд по Баската топка. Запален е по този спорт от малък, когато играел със своя баща. (Баската топка е нетрадиционен спорт, подобен на скуош, при който топката се удря предимно с длан. Има и варианти, при които се използват специални ракети или други приспособления)
 
Дани Алвеш и Давид Вия: Двамата се радват на еднакво хоби. Луди са по моторите. Те са единствените играчи на Барселона, които притежават двуколесни моторни машини. Друга голяма тяхна страст са всички моторни спортове./БЛИЦ