Спортният директор на "Левски" Георги Иванов беше големият липсващ на коледното парти на "сините", провело се в зала "Универсиада" през уикенда. Шоуто, което продължи почти 5 часа, включваше мачове на малки вратички, в които ежегодно Гонзо се включва. 

Този път обаче всички се чудеха къде е Иванов? БЛИЦ узна от сигурни информатори, че той е предпочел да бъде със свой приятел извън София. Вечерта след коледното парти на "Левски" Гонзо е посетил и чалготека. Бившият нападател цъфнал в известния плевенски нощен клуб "Анаконда".
"Бяха изцяло в мъжка компания, нямаше други известни личности с Гонзо", коментираха източниците ни, добавяйки, че Георги Иванов не отказал снимки с фенки и фенове на "Левски" от Плевен.
 
На партито на "сините" в столицата пък се появиха Наско Сираков и Станимир Стоилов, а настоящият треньор Стойчо Стоев беше на трибуните със съпругата си Цвета. Досега специалистът не се беше появявал пред камери и фотообективи със спътницата в живота си, от която има две деца - момче и момиче.