Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо вършее из нощните барове като отвързан, откакто дойде във Варна, впечатлени са редовни посетители на заведенията в морската столица.

"Скитори яката", казват пред Varnautre купонджии, които често го засичат в малките часове на нощта в хитовите клубове на Варна. По-големият шок за тях обаче е компанията, в която се движи треньорът на Черно море. В последните месеци Георги Иванов постоянно е засичан по заведенията с известния коафьор Конда Кондов.

Преди да поеме Черно море и да отиде във Варна, Гонзо сменяше красавиците до себе си по-често от спалното си бельо, но откакто се премести във Варна, той движи основно в мъжка компания. В началото на престоя му в морската столица тръгна слух, че е отмъкнал гаджето на известен бизнесмен в града. Тази "авантюра" обаче бързо отшумя и в момента тема №1 около Гонзо във Варна е дружбата му с Конда Кондов.

Коафьорът стана известен във футболните среди с ожесточената защита, която направи на скандалния Орлин Орлинов. Бившият футболист на ЦСКА беше обвинен в насилие от "силиконката" Катрин Вачева, а Кондов беше върл негов защитник срещу миската. Коафьорът е приятел на Орлинов, а както още тогава стана ясно, причина за инцидента му с Вачева е заснета гей-оргия с участието на Орлин и Конда.

Георги Иванов и Кондов често отсядат в модния в момента във Варна бар "Графити". Именно заради треньора и авера му понякога се удължавало работното време на заведението, тъй като бармани и сервитьорки нямало как да изгонят вип клиентите си.