ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Победителят от риалити шоуто „Игри на волята“ Алекса Ерски и Елица Янкова минаха под венчилото, за да си кажат заветното "да" в църквата "Свети Седмочисленици". Преди да си вземе булката сърбинът заедно с кумовете вдигнаха центъра на София във въздуха с духов оркестър и тъпани. 

След като се венчаха в църквата, двамата заедно с гостите си поеха към ресторанта. На пищната сватба присъстваха и светски личности, спортисти, както и участници от "Игри на волята". Интересна изненада за гостите са подготвили подарък по една бутилка българска и сръбска ракия.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Известно е, че Елица се довери за булчинската рокля на известната дизайнерка София Борисова, съобщава "Телеграф". След голямата победа на Алекса на "Игри на волята" двамата се сгодиха. Сърбинът изненада бронзовата медалистка по борба от Олимпиадата в Рио де Жанейро през 2016 с диамант на Коледа. Почти веднага след това те се сдобиха и с жилище в София. Елица пък споделяше, че няма търпение двамата да станат родители, така че вече всички фенове на двойката тръпнат в очакване за хубава новина от нея и Алекса.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!