Клюка за флирт между тенис звездата Новак Джокович и известната сръбска актриса  Мария Каран е най-горещата в светските среди в Сърбия последните дни, пише "Монитор".

Слухът тръгна от обща снимка по време на концерта на популярния босненски певец Дино Мерилин, който събра хиляди зрители миналия уикенд в Черна гора. Именно по време на изпълненията 39-годишната брюнетка мернала Ноле, който бил заедно със съпругата си Йелена и семействата на бившите си съотборници за Купа „Дейвис“ Янко Типсаревич и Виктор Троицки.

Мария не се поколебала да заговори тенисиста и да го помоли за снимка, а той с радост откликнал. На фотото обаче те на са сами, а с журналистката и бивша приятелка на Мария – Маша Джорджевич.

Свалка

Според жълтите медии и двамата изглеждали прекалено отпуснати и се държали свободно. Актрисата била тази, която направила първата стъпка, очарована от прицелилия се в Голям шлем Джокович. Мнозина са на мнение, че открито е флиртувала с Ноле и дори успяла да го свали, въпреки че е омъжена жена, а той – женен мъж.

Каран е обвързана с ИТ специалист от Нови Сад. Това е втори брак за сръбкинята, след като се разведе с американския продуцент Джоел Любин, от когото има син Марко Лео. Актрисата изгря в киното още в дебюта си през 2004 година във филма „Когато порасна, ще стана кенгуру“.

Обяснение

Слуховете разгневиха съпругата на тенисиста Йелена и тя публикува гневен пост в Инстаграм. „Ако не опровергаеш лъжата, защото нямаш отговор на хорската глупост или просто не ти се занимава, даваш зелена светлина да се разнасят из новините и да те правят на луда. След 15 години писания за афери с всяка девойка от нашето обкръжение вече явно всички ни познават толкова добре, че са наясно кога ревнувам. Това ли заслужава един млад и успешен спортист от нашата държава“, написа Йелена.

Съобщава се още, че след слуховете за флирт тя и Мария Каран за започнали да се следват една друга в социалните мрежи. Актрисата пък пратила лично съобщение на Йелена, в което я уверява, че между нея и Новак не е имало нищо и тя нямала скрити намерения към него.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)