ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Най-добрата испанска тенисистка в момента Паула Бадоса не е от най-свенливите и шашна с отговор на въпрос за сексуалния ѝ живот. Сексапилната спортистка показа, че за нея няма табута в шоуто на комика Давид Бронкано, с когото тя имаше връзка през 2020 година, но нещата не потръгнаха и се разделиха. Изглежда обаче двамата са запазили добри отношения, което позволи на Бронкано да зададе директно в ефир пикантния въпрос за сексуалния живот Бадоса през последния месец.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

„Имах отличен месец. Сексът е част от физическата подготовка, кардиото...“, не трепна световната №35 в ранглистата на WTA (Женска тенис асоциация).

„И аз те тренирах. Не искам да си приписвам заслуги. Но аз те тренирах по-малко“, не остана длъжен Бронкано, връщайки лентата, когато двамата деляха едно легло.

Според испанските медии Паула ще трябва да направи промени във физическата си подготовка, след като най-вероятно се е разделила с настоящото си гадже – кубинския модел Хуан Бетанкурт, който може би се е уплашил от тези признания.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТ ТУК!  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Badosa (@paulabadosa)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Badosa (@paulabadosa)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Badosa (@paulabadosa)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Badosa (@paulabadosa)