Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

"Мис България" 2006 Славена Вътова е най-новото попълнение в спортния отдел на БНТ, научи БЛИЦ СПОРТ. Красавицата стартира на екран от 10 септември, а предаването, което ще води, ще се кaзва "Спортисимо". 

То ще бъде излъчвано всеки ден от 17:30 часа в ефира на националната телевизия. В премиерните епизоди на новия проект ще се появят много успели български спортисти.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)  

БЛИЦ СПОРТ научи още, че обзорното спортно предаването “Спортна треска”, което вървеше всяка неделя от 17:20 часа по БНТ1 и БНТ Свят, слиза от екран. 

Славена Вътова е успешен модел и е корица на списание "Плейбой" за януари 2012 г., а преди две години бе водеща на телевизионното предаване „Спорт ТОТО“ по bTV. Тя е майка на две дъщери - Ема и Ана. Брюнетката се бе отдала на семейството си и в последно време нямаше много публични изяви, но явно е решила да възроди кариерата си.

Скандалата Вътова нашумя и с домашно порно. Според информациите в секс сцените с нея взима участие бившият боксов национал Сергей Рожнов.

Както медията ни писа, от септември "Денят започва" по обществената телевизия ще води друга красива българка - Ели Гигова. 

Ивайло ИЛКОВ, БЛИЦ СПОРТ