Най-добрият ни тенисист Григор Димитров изгледа на живо мача от НБА между Чикаго и Орландо. Гришо, който беше заел място на първия ред в зала "Юнайтед Сентър", бе в компанията на симпатична азиатка. Той почти през целия мач снимаше моменти от двубоя и показваше фотоситена партньорката си. Хасковлията е в Чикаго, където са главните офиси на компанията за тенис екипировка Wilson - един от неговите спонсори. Националът ни играе с модела ракета "Wilson BLX Pro Staff Six.One 95".

"Беше супер забавна вечеря и подейства наистина релаксиращо на всички", написаха от компанията в официалния си блог. От Wilson казаха, че по време на вечерята били обсъждани теми като любими филми и какво гостите биха си избрали за последно ястие, ако някой от тях попадне на пустинен остров.

"За нас означава много, че Григор отдели от времето си по време на неговата ваканция и дойде в Чикаго. Това показва колко важни са за него отношенията със спонсорите и говори за страхотния му характер. Няма съмнение, че той е един от най-харизматичните и най-талантливите млади тенисисти. Той е наистина невероятно хлапе с огромно сърце... няма начин да не го подкрепяш", добавиха от фирмата.

Освен че изгледа баскетболния мач, Димитров игра билярд и разпусна с разходки из Чикаго, пише "Стандарт". Иначе Чикаго Булс надви Орландо Меджик с 99:93 и вече има 3 победи и 1 загуба от началото на редовния сезон на НБА.