Григор Димитров и Роджър Федерер ще заснемат ново клипче, в което ще демонстрират певческите си умения. Това съобщи българинът в интервюто, което даде за легендата Матс Виландер след победата над Давид Гофен и класирането на полуфинал на Аустрелиън Оупън.

Бившият номер 1 в тениса не пропусна да попита Григор за изпълнението му с Федерер и Томи Хаас.

"Мисля, че Федерер беше от поддържащите певци. Видях го в съблекалнята. Разбрахме се да се срещнем преди турнира в Индиън Уелс и да направим още един подобен запис. В почивния ден има много неща, които искаш да направиш, но подобни инициативи ти действат много позитивно и отпускащо", каза Григор пред Матс Виландер.

"Смятам, че днес играх страхотно. Това, което свърших последните месеци, се отплаща. Чувствам се в страхотна форма. Доволен съм от това, че играх много концентрирано. Имах проблеми в първите 4-5 гейма. Психически бях много стабилен да изиграя мача. Движех се добре по корта, използвах повече слайса си", обясни българинът пред микрофона на "Евроспорт".

"Работих много в паузата между двата сезона и това започва да си личи. Моите цели са много по-високи. Радвам се, че съм на полуфинал. Това е само началото, поставям си много по-високи цели", добави Димитров.

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И СХЕМА ПРИ МЪЖЕТЕ - АУСТРЕЛИЪН ОУПЪН

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И СХЕМА ПРИ ЖЕНИТЕ - АУСТРЕЛИЪН ОУПЪН