Уникална възможност тази вечер получава българският тенисист Григор Димитров, но не заради срещата си с легендата Роджър Федерер на корта, а заради мястото на сблъсъка им. Българинът и швейцарецът се срещат утре сутрин в митичната "Медисън Скуер Гардън" в Ню Йорк". 
 
Домът на хокейния Ню Йорк Рейнджърс и баскетболния Ню Йорк Никс през годините посреща най-големите в сферата на шоубизнеса и спорта. 
 
В зависимост от проявите, които посреща, капацитетът на залата варира от 18 хиляди за хокей и кеч мачове, до 20 хиляди за баскетбол, бокс и музикални концерти. Сред най-известните изпълнители, качвали се на сцената на "Медисън Скуер Гардън" са Елвис Пресли, Майкъл Джексън и Франк Синатра. 
 
Залата има и прекалено богата спортна история, в която видно място заема първият мач между Мохамед Али и Джо Фрейзър. Шампиони в легендарната нюйоркска зала са ставали баскетболните Никс и Спърс, както и хокейните Бруинс и Рейнджърс. 
 
"Медисън Скуер Гардън" от години посреща и тенис сбъсъци. В подобни на мача между Григор Димитров и Роджър Федерер са играли Андре Агаси, Пийт Сампрас, Джон Макенроу, Иван Лендън и... Мария Шарапова. Половинката на българина излиза срещу Каролине Возняцки в демонстративен мач преди турнира "Индиън Уелс" през 2012 година. 
 
Вижте най-интересните прояви в "Медисън Скуер Гардън" и усетете атмосферата на това легендарно място.