ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Най-добрият български тенисист Григор Димитров и румънската актриса Мадалина Генеа бяха обявени от "Кориере дело спорт" за най-горещата двойка на лятото. 

Двамата имат сериозна конкуренция в лицето на италианските звезди Матео Беретини и Мелиса Сата. И докато 32-годишният българин и 35-годишната румънка се отдадоха на лукс в Сен Тропе, колегата му Беретини заведе италианската спортна журналистка Сата в луксозен курорт на остров Сардиния. 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Сата и Беретини взеха на ваканцията си сина на тв звездата от брака й с футболиста Кевин-Принс Боатенг – Мадокс. Мелиса, която е с 10 години по-голяма от тенис звездата, публикува снимки от разходката си с яхта покрай бреговете на Коста Смералда. Страстта между Беретини и Сата пламна в началото на годината, като двамата отнесоха доста критики не само заради възрастовата им разлика, а и защото тя разсейвала играча от тениса. Освен това красавицата има славата на мъжемелачка - между 2006 и 2011 г. тя бе с прочутия голмайстор, а и плейбой Кристиан Виери. После имаше афера с покойната вече баскетболна легенда Кобе Брайънт.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!