Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Любовта между Григор Димитров и Мария Шарапова продължава да гори с пълна сила. Въпреки пречките, въпреки бариерите, въпреки появата на младия катарски шейх, хлътнал до уши по руската красавица. В най-новия си брой вестник“ШОУ” научи доста любопитни неща, свързани с връзката между двамата тенисистки, и веднага ги поднася на своите читатели.
 
На 19 април Мария Шарапова навърши 26 години. Същият ден нейният любим трябваше да се поти на корта в Монте Карло. В епичен четвъртфинален мач от сериите “Мастърс” Гришо излезе срещу непобедимия Рафаел Надал. Българинът се представи блестящо, но в крайна сметка отстъпи на испанеца – 2:6, 6:2, 4:6.  Докато Григор хвърли всичките си сили, Мария страдаше на няколко хиляди километра разстояние от него – в имението си в Манхатън Бийч, близо до Лос Анджелис. Тя посрещнала 26-ия си рожден ден в скапано настроение, тъй като заради турнира в Монте Карло любимият й мъж не беше близо до нея.

Двамата обаче имали уговорка да се чуят по телефона, а още на другия ден са били заедно – в парижки хотел, за да празнуват на патерица. Тогава Гришо изненадал Мария с уникален подарък. Естествено, въпросът, който най-много вълнува читателите, е с какво Григор е изненадал Мария за рождения й ден? Та тя е пълна с пари. Може да си купи каквото си поиска. Без да й мигне окото. Българинът обаче направил така, че сърцето на Маша да забие силно от радост.
 
Какъв е точно подаръкът – четете в най-новия брой на вестник “ШОУ”, който вече е на пазара!