Григор Димитров даде интервю за официалния сайт на тенис турнира в Индиън Уелс. Българинът, който днес излиза срещу Томи Робредо (2:00 часа) във втория си мач от турнира, разказа за любимите си занимания извън спорта и за това как се е запалил по тениса.
 
"Много съм добър в кухнята. Всички харесват бисквитките ми, а напоследък опитвам и тирамису. Всички се радват на направеното от мен и се старая да не ги разочаровам. Все още има какво да уча. Наумил съм си да опитам чийзкейк. Няма да е лесно, но мисля, че мога да се справя", заяви Димитров.
 
Българинът призна, че е бил и все още е обсебен от анимационния герой Батман, най-вече заради многото различни приспособления, с който разполага.
 
"Винаги съм харесвал това. И сега си падам по техниката и колите. Обсебен съм от това", заяви българинът.
 
Той разказа и кумирите си в тениса, още преди да започнат да го сравняват с Роджър Федерер.
 
"Много харесвах Сампрас и Агаси. Гледах ги по-телевизията, макар в България да нямах много възможности за това. Разбира се, по-късно Федерер ми стана идол. Исках един ден да приличам на тях", разкри Гришо.
 
Димитров допълни, че извън тениса се увлича от тичането, колоезденето и мотокроса, но обеща да е внимателен и да бъде добро момче.