Най-добрият български тенисист Григор Димитров направи изненадващо признание в интервю за официалния профил в „Инстаграм“ на турнира във Вашингтон, където Гришо ще започне участие в края на следващата седмица. Пред камерата хасковлията разказа няколко интересни неща, но с едно от тях сякаш разочарова всичките си фенки.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Една от тях му зададе въпроса: „Ще се ожениш ли за мен?“, но Димитров я разочарова с думите: „Взет мъж съм!“. Докато казваше това Григор определено изглеждаше много влюбен. Както е известно българинът ходи с Лолита Османова от известно време. Думите му в интервюто потвърждават информацията на БЛИЦ от 12 юли, когато съобщихме, че Гришо е готов да направи голямата крачка в отношенията си с рускинята и да ѝ предложи брак.

Григор разказа и за получен съвет от своята майка Мария, който никога няма да забрави.

Преди години, когато започнах да играя тенис като дете, майка ми каза: „Григор, не ме интересува дали ще станеш най-великия шампион на всички времена. Важно е да си добър човек преди всичко“. Това ми се е запаметило в главата. Трудно е да си най-добрият приятел, най-доброто гадже, най-добрият син. Но трябва да се стараеш“, сподели още Димитров.

Той отговори шеговито и на въпрос защо е толкова красив: „Къпя се по пет пъти на ден, бръсна се, ходя малко на масаж. Може би за това съм толкова хубав.“

В интервюто си пред социалната медия Григор говори не само за личния си живот, но и за тенис.

„Направих добра почивка. Този път наистина го постигнах. Чувствах се много добре в последните 10 дни. Исках да превърна негативните мисли в позитивни. Турнирът във Вашингтон е страхотен. Всеки е приятелски настроен. Много е забавно. Наистина този турнир се отличава“, каза Григор.

„Тази година направих много силен сезон на клей. Но аз не го гледах от тази гледна точка. Вече не мисля много за настилката. Дали тревата, твърдото или клея ми пасват най-добре? Това може би идва с опита, който придобих през годините“, добави най-добрият български тенисист.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Citi Open (@citiopen)