Докато Мария Шарапова разхожда кученцето си из Лос Анджелис, се оказа, че гаджето й Григор Димитров е с друга в Мексико. Самият Гришо разпространи доста любопитни снимки. Най-добрият ни тенисист се включи в интересна инициатива, но не с Маша, а с нейна колежка. Събитието е по повод откриването на турнира в Акапулко и събра Григор с Южени Бушар.

Двамата са изгряващите звезди на мъжкия и дамския тенис. Димитров с удоволствие приел поканата на организаторите на турнира да си партнира в сесията със секссимвола от Канада. Само преди дни Бушар победи Цветана Пиронкова във втория кръг на турнира в Дубай и я изхвърли от борбата за титлата.

Днес блондинката излезе на корта и срещу Гришо. При откриването на надпреварата в Акапулко двамата играха тенис на платформа, разположена във водите на Тихия океан.

Григор и Бушар пристигнаха за събитието с хеликоптер, след което опитаха да разменят по няколко топки във водата, заобиколени от голям брой фотографи, заснели интересното им преживяване. Българинът и канадката също така се озоваха и на яхта и дори скочиха във водата, която ясно се вижда от фотосите. 

"Аз и Джини Бушар играем върху вода! Уникално преживяване", похвали се Гришо.

000000000000000_gri_more.jpg